Welkom!

Geurian heeft bij ons stage gelopen als backend developer en heeft dit met succes afgerond. Zijn stageperiode is hem en ons zo goed bevallen, dat hij nu officieel als backend developer bij ons in dienst is. Dit laat dan ook direct zien waarom wij enorm blij zijn met stagiaires en of afstudeerders. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar stagiaires en afstudeerders, dus ben je op zoek naar een leuke stage- of afstudeerplek? Laat het ons weten!   

René is als senior frontend developer bij ons van start gegaan en daar zijn wij ook ontzettend blij mee. Samen met het team ontdekt en ontwikkelt hij de meest innovatieve digitale oplossingen. Over zijn nieuwe baan bij JDI zegt hij het volgende:

Bij JDI hoop ik mijn kennis van het Vue framework te vergroten en samen met leuke collega's mee te kunnen werken aan mooie applicaties die het werk van de klant vergemakkelijken.


Lijkt het jou ook leuk om bij ons te komen werken? Bekijk dan onze vacatures of laat je gegevens achter via onderstaand contactformulier.