Onze visie

In een continu veranderende wereld optimaliseren wij bedrijfsprocessen. Wij creëren gebruiksvriendelijke en toekomstbestendige webapplicaties en apps, die van aantoonbare toegevoegde waarde zijn voor onze opdrachtgevers en haar doelgroepen.

Dit doen wij met de wil en het vermogen om de essentie in de uitvraag scherp te identificeren. Business en functionaliteit verbinden wij optimaal en komen zo tot het meest impactvolle advies.

In realisatie werken wij efficiënt met ontwikkelde techniek en innoveren voor het beste resultaat.

Aangesloten bij Dutch Digital Agencies

JDI is toegetreden tot Dutch Digital Agencies en behoort hiermee tot één van de beste digitale bureaus van Nederland. Een waardevolle toevoeging en een kroon op ons werk. Kennis en ervaringen worden met elkaar gedeeld wat de aangesloten digitale bureaus met elkaar verbindt. Zo maken wij samen de wereld om ons heen steeds een beetje slimmer.

Dutch Digital Agencies
Holacracy: een zelfsturende organisatie

Bij JDI kennen wij geen hiërarchie. Wij werken met zelfsturende teams, Agile en met een specifieke benadering voor taakverdeling en besluitvorming, oftewel: Holacracy. De verantwoordelijkheid en beslissingsbevoegdheid bij Holacracy ligt bij de werkvloer en gaat uit van een platte organisatiestructuur. Innovatieve ideeën en oplossingen krijgen hierdoor snel aandacht en daarmee zijn wij als organisatie wendbaar en actiegericht.

De sociale kanalen

De laatste ontwikkelingen op het gebied van innovatie, kennisdeling door middel van blogs en alles wat nog meer interessant is delen wij graag met jou! Dit doen wij via onze sociale kanalen, volg jij ons al?

Twitter Icoon Twitter JDI smart web applications
Iconfinder Linkedin 386655 LinkedIn JDI smart web applications