Wij zien kansen...

JDI smart web applications onderscheidt zich door het ontwikkelen van slim ingerichte webapplicaties. Voor ons begint dit met een trots team vol met energie, dat samen met onze klant de eindklant centraal stelt.

Met onze toegewijde en innovatieve klanten ontdekken en onderzoeken wij kansen om hun primaire proces te verbeteren en te automatiseren. Om uiteindelijk een uniek op maat gemaakte slimme en gebruiksvriendelijke webapplicatie in gebruik te kunnen nemen. Een webapplicatie die naadloos aansluit op de wensen van de klant en haar eindklant. Maar bovenal een webapplicatie die de performance van onze klant en haar eindklant verbetert.

Wij blijven gezamenlijk doorontwikkelen om zo altijd een stap voor op de concurrentie te blijven. Dit bereiken wij door de inzet van ons multidisciplinair team, die de projecten op Agile basis aanpakt en werkt volgens de scrum-methodiek.

Onze webapplicaties zijn gebruiksvriendelijk en net als ons team laagdrempelig in omgang.

Holacracy: een zelfsturende organisatie

Bij JDI kennen wij geen hiërarchie. Wij werken met zelfsturende teams, Agile en met een specifieke benadering voor taakverdeling en besluitvorming, oftewel: Holacracy. De verantwoordelijkheid en beslissingsbevoegdheid bij Holacracy ligt bij de werkvloer en gaat uit van een platte organisatiestructuur. Innovatieve ideeën en oplossingen krijgen hierdoor snel aandacht en daarmee zijn wij als organisatie wendbaar en actiegericht.

De sociale kanalen

De laatste ontwikkelingen op het gebied van innovatie, kennisdeling door middel van blogs en alles wat nog meer interessant is delen wij graag met jou! Dit doen wij via onze sociale kanalen, volg jij ons al?

Twitter Icoon Twitter JDI smart web applications
Iconfinder Linkedin 386655 LinkedIn JDI smart web applications