Wat is Smart Industry nou eigenlijk?

De organisatie Smart Industry, waar wij ambassadeur van zijn, heeft als ambitie dat Nederland in 2021 het meest flexibele en het beste digitaal verbonden productienetwerk van Europa heeft. Dit is waar wij compleet achter staan en waar wij samen met onze klanten al hard voor aan het werk zijn.

Maar laten we bij het begin beginnen, want wat is smart industry of ook wel Industrie 4.0 genoemd nou eigenlijk? Het is om te beginnen een naam voor een trend van automatisering en gegevensuitwisseling dat gebruikt wordt bij industriële productietechnieken. Door informatie uit machines te halen verkrijg je informatie over wat er daadwerkelijk gebeurt. Met deze gegevens kan je sneller bedrijfsprocessen optimaliseren. Dit creëert nieuwe kansen, zoals het verkorten van doorlooptijden en een efficiëntere werkwijze.

Smart Industry: dit brengt het jou

Wij geloven er sterk in dat je als organisatie veel verder komt door de kennis die je in huis hebt te delen en door de samenwerking met de gehele keten op te zoeken. Hierdoor is het namelijk mogelijk om het automatiseren van processen te versnellen en verbeteren wij de concurrentiepositie van de Nederlandse industrie en die van jou in het bijzonder.

Door kennis te delen en de samenwerking op te zoeken zijn wij en onze mede-ambassadeurs klaar voor de toekomst. Een toekomst die bestaat uit verregaande digitalisering en verweving van apparaten, productiemiddelen en organisaties, waardoor nieuwe manieren van produceren, nieuwe businessmodellen en nieuwe sectoren ontstaan. Uiteindelijk is de verandering zelf het enige wat constant is!

Smart Industry oplossing in huis

Graag maken wij het verhaal nog concreet, want natuurlijk zijn wij meer dan trots op onze Smart Industry referenties. Bijvoorbeeld onze online product configurator die zorgt voor sneller, duurzamer en goedkoper produceren en bovendien leidt tot maatwerk van hoogwaardige kwaliteit. En waarmee je voldoet aan de eisen van de klant: snelle levering van goed geprijsde maatwerk producten met kleine batchgrootte.

Smart Industry eindigt niet bij het bieden van een eerste verbeterslag. Juist door te blijven doorontwikkelen in kleine overzichtelijke stappen, kennis te blijven delen en samen te werken, blijven wij samen jouw concurrentie een stap voor!

Wil je meer informatie? Ga dan naar: www.smartindustry.nl