App in store of via een specifieke link

Een mobiele app heb je altijd bij de hand. Ze zijn te gebruiken op smartphones, smartwatches, tablets of andere mobiele apparaten. Apps die voor iedereen toegankelijk zijn, kan je downloaden uit de App Store (iOS) of Google Play (Android). En dan heb je ook nog apps die niet voor iedereen toegankelijk zijn: bedrijfsapps of ook wel business apps genoemd. Deze vind je niet terug in de stores en zijn alleen te downloaden via een specifieke link.

Voordelen om mobiele apps te laten maken

Er zijn verschillende voordelen om een mobiele app te laten maken:

 1. Gestroomlijnde processen: een app biedt jou en de gebruiker direct een actueel inzicht in jouw proces(sen). Wat is de status van het proces en wat moet er nog gebeuren?
 2. Meer omzet: een app is goed inzetbaar om processen te automatiseren of om producten en/of diensten te verkopen. Dit is gunstig voor de omzet.
 3. Verbeterde klanttevredenheid: een app helpt om de klanttevredenheid te verhogen. Het is eenvoudig in gebruik en altijd beschikbaar doordat het in de binnenzak van de gebruiker zit.
 4. Verhoogde naamsbekendheid: een app kan helpen om de naamsbekendheid van jouw bedrijf of merk te vergroten, doordat de app zichtbaar is in de app stores waar gebruikers de app downloaden. 
 5. Verbeterde bereikbaarheid: met een app is het voor gebruikers eenvoudiger om snel informatie te vinden of contact op te nemen met het bedrijf.
 6. Hogere conversieratio: een app helpt om de conversieratio te verhogen. Gebruikers gaan makkelijker over tot actie, bijvoorbeeld door een aankoop te doen of zich te registreren voor een nieuwsbrief.
 7. Gegevensverzameling: met een app is het mogelijk om gegevens te verzamelen over het gebruik van de app. Hiermee krijg je inzicht in het verloop van o.a. processen, interesses en behoeften van gebruikers.
Onze aanpak: denk groot, begin klein

Door groot te denken ontstaan vaak de beste ideeën en daar krijg je energie van! Pak je de ontwikkeling van de app ook groot aan, dan loopt dit echter vaak uit op lange ontwikkeltrajecten, te late gebruikers feedback en een concurrent die jou net voor is. Ons advies aan jou is dan ook: denk groot en begin klein. Je ziet ons advies ook terug in de aanpak die jij van ons kan verwachten:

 • Kennismaken

Je maakt kennis met onze eigen digital entrepreneur Jarno Eggink. Aanknopingspunten ziet hij snel en met een rugzak vol jarenlange ervaring, zet hij zich volledig in om jouw case nog sterker te maken. Zit je op een verkeerd spoor, dan schroomt hij niet om dit met jou te delen. Geheel vrijblijvend voorziet hij jou van advies.

 • Strategische innovatiesessie

Tijdens een creatieve strategische innovatiesessie brengen we jouw ideale bedrijfsapp in beeld. Samen gaan we groot denken om het vervolgens zo klein mogelijk te maken, waardoor er een MVP ontstaat. Dit gebeurt onder leiding van onze entrepreneur en één van zijn development teams. Jij krijgt in deze stap een duidelijke grip op jouw case, waar je direct mee aan de slag kan.

 • Prototype

Wil je jouw stakeholders meenemen in de app ontwikkeling? Of ben je nog op zoek naar investeerders voor je business app? Ervaring in het optimaal inrichten van een pitch dek is volop aanwezig. Een klikbaar prototype van jouw app gaat jou hierbij ondersteunen.

 • Ontwikkelen app

Een MVP van jouw app wordt in tweewekelijkse sprints ontwikkeld. Maximale transparantie en Agile bijsturing op de verkregen inzichten is wat je mag verwachten. Na elke sprint vindt er een oplevering plaats en worden de komende werkzaamheden met jou afgestemd.

 • Testen en oplevering

Op efficiënte wijze wordt jouw mobiele app ontwikkeld, getest en live gezet. Een app die naadloos aansluit bij jouw business en die de verwachtingen van jou en de eindgebruiker overtreft.

Bedrijfsapp cases

We hebben de afgelopen jaren al voor diverse bedrijven verschillende mobiele bedrijfsapps mogen maken. Deze cases tonen jou technisch kwalitatief goed ingerichte apps voor bedrijven, waarbij de eindgebruiker altijd centraal staat. De volgende cases zijn daarom speciaal voor jou geselecteerd:

Een bedrijfsapp laten ontwikkelen? Dit zijn de kosten.

De kosten voor het ontwikkelen van een mobiele app hangen geheel af van jouw wensen. Het is dus belangrijk om jouw wensen goed in beeld te hebben. Hier ondersteunen wij jou graag bij. Hierop vooruitlopend zijn er wel een aantal zaken die qua kosten in jouw voordeel werken bij het ontwikkelen van een bedrijfsapp:

iOS en Android in één keer ontwikkeld

De mobiele app ontwikkelen wij via het framework Flutter. Dit biedt jou een unieke voorsprong doordat dit een Google technologie is. Het grootste voordeel voor jou is dat de code voor jouw app maar één keer geschreven hoeft te worden, ongeacht of je iOS of Android wilt. Daarnaast is het mogelijk om op basis van deze code een applicatie of website te ontwikkelen. Meer informatie over Flutter lees je hier.

Bestaande functionaliteiten

Uiteenlopende standaard functionaliteiten voor jouw mobiele app zijn eerder al door ons ontwikkeld. Dit hoeft dus niet nieuw ontwikkeld te worden en dit scheelt tijd! Vaak heb je niet alleen een app nodig, maar ook een omgeving aan de achterkant waar de informatie (klantgegevens, databases, CRM, etc.) wordt uitgehaald. Dit wordt ook wel een backoffice genoemd. De backoffice hoeft bij ons niet opnieuw ontwikkeld te worden, dit hebben wij al voor jou gedaan! Een goed voorbeeld hiervan is de app die wij voor Atlas hebben ontwikkeld.

Wil je weten hoeveel jouw mobiele app gaat kosten?

Neem dan telefonisch contact met ons op via 085- 00 47 357. Of laat hieronder je gegevens achter, dan nemen wij contact op met jou om persoonlijk kennis te maken. Na een eerste inventarisatie is het vaak mogelijk om een globale inschatting te maken van de kosten, zodat jij een indicatie hebt waar je aan toe bent.