Najaarsactie!

Heb jij een idee voor een business app en weet je niet waar je moet beginnen? Een strategische innovatiesessie biedt jou ontzettend veel inzichten, helderheid en energie. Tijdens deze sessie brengen wij namelijk het bedrijfsproces en jouw app volledig in beeld. Dit natuurlijk gecombineerd met jouw wensen en eisen.

Maak nu gebruik van onze najaarsactie en krijg een strategische sessie ter waarde van €950,- cadeau. Laat je gegevens achter via ons contactformulier en vermeld hierbij dat je interesse hebt in een vrijblijvende strategische sessie. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op, zodat jij snel weet waar je aan toe bent met jouw business app!

Cases vertellen meer dan 1.000 woorden

Je bent op zoek naar een ervaren partij met voldoende kennis in huis. Cases vertellen jou hier alles over. De volgende cases zijn daarom speciaal voor jou geselecteerd:

Atlas Sales Agency
Circulus
DNV

Deze cases tonen jou technisch kwalitatief goed ingerichte apps, waarbij de eindgebruiker altijd centraal staat. Een kleine opsomming van de opbrengsten van de business apps ontwikkeld in deze cases:

 • Offline en online beschikbare business apps
 • Android + iOS op basis van 1 code base
 • Realtime gegevens door koppeling met achterliggende systemen
 • Gebruiksvriendelijk
 • Mobiele apps met een verdienmodel
 • Meer dan 10.000 gebruikers binnen 1 week
 • En nog veel meer
Mobiele app's

Een mobiele app heb je altijd bij de hand. Ze zijn te gebruiken op smartphones, smartwatches, tablets of andere mobiele apparaten. Apps die voor iedereen toegankelijk zijn, kan je downloaden uit de App Store (iOS) of Google Play (Android). En dan heb je ook nog apps die niet voor iedereen toegankelijk zijn: business apps. Deze vind je dan ook niet terug in de stores en zijn alleen te downloaden via een specifieke link.

Jouw doelgroep is met een app altijd dichtbij, aangezien je letterlijk in de binnenzak zit van jouw klant. Voor het maximaal stroomlijnen van processen is een app veruit het beste medium en biedt dit de beste gebruikerservaring. Een (business) app biedt direct een actueel inzicht in jouw proces(sen) en door de notificaties is jouw eindgebruiker als eerste op de hoogte van de nog uit te voeren acties of het laatste nieuws en zijn reminders direct in beeld.

Wat kost een business app laten maken?

De kosten voor het ontwikkelen van een mobiele app hangen geheel af van jouw wensen. Het is dus belangrijk om jouw wensen goed in beeld te hebben. Hier ondersteunen wij jou graag bij. Hierop vooruitlopend zijn er wel een aantal zaken die in jouw voordeel werken bij het ontwikkelen van een business app, namelijk:

1. iOS en Android in één keer ontwikkeld

  De mobiele app zelf ontwikkelen wij via het framework Flutter. Dit biedt jou een unieke voorsprong doordat dit een Google technologie is. Het grootste voordeel voor jou is dat de code voor jouw app maar één keer geschreven hoeft te worden ongeacht je iOS of Android wilt. Daarnaast is het mogelijk om op basis van deze code een applicatie of website te ontwikkelen. Meer informatie over Flutter lees je hier.

  2. Bestaande functionaliteiten

   Uiteenlopende standaard functionaliteiten voor jou app zijn eerder al door ons ontwikkeld. Dit hoeft dus niet nieuw ontwikkeld te worden en dat scheelt tijd! Vaak heb je niet alleen een app nodig maar ook een omgeving aan de achterkant waar de informatie (klantgegevens, databases, CRM, etc.) uit gehaald wordt. Dit wordt ook wel een backoffice genoemd. Deze hoeft bij ons niet opnieuw ontwikkeld te worden, dit hebben wij namelijk al voor jou gedaan! Een goed voorbeeld hiervan is de app die wij voor Atlas hebben ontwikkeld, lees in de case hoe dit is aangepakt. 

   Onze aanpak: denk groot, begin klein

   Door groots te denken ontstaan vaak de beste ideeën en daar krijg je weer energie van! Pak je de ontwikkeling van de app ook groots aan, dan loopt dit echter vaak uit op lange ontwikkeltrajecten, te late gebruikers feedback en een concurrent die jou net voor is. Ons advies aan jou is dan ook: denk groot en begin klein. Je ziet ons advies ook terug in de aanpak die jij van ons kan verwachten:

   1. Kennismaken
    Je maakt kennis met onze eigen digital entrepreneur Jarno Eggink. Aanknopingspunten ziet hij snel en met een rugzak vol jarenlange ervaring, zet hij zich volledig in om jouw case nog sterker te maken. Zit je op een verkeerd spoor, dan schroomt hij niet om dit met jou te delen. Geheel vrijblijvend voorziet hij jou van advies.
   2. Groots denken en klein beginnen
    Tijdens een creatieve strategische innovatiesessie brengen we jouw ideale business app in beeld. Samen gaan we groots denken om het vervolgens zo klein mogelijk te maken, waardoor er een MVP ontstaat. Dit gebeurt onder leiding van onze entrepreneur en één van zijn development teams. Jij krijgt in deze stap een duidelijke grip op jouw case, waar je direct mee aan de slag kan.
   3. Prototype
    Wil je jouw stakeholders meenemen in de ontwikkeling van de app? Of ben je nog op zoek naar investeerders voor je business app? Ervaring in het optimaal inrichten van een pitch dek is volop aanwezig. Een klikbaar prototype van jouw app gaat jou hierbij ondersteunen.
   4. Winst
    Een MVP van jouw app wordt in tweewekelijkse sprints ontwikkeld. Maximale transparantie en Agile bijsturing op de verkregen inzichten is wat je mag verwachten. Na elke sprint vindt er een oplevering plaats en worden de komende werkzaamheden met jou afgestemd.
   5. Mobiele app van kwaliteit
    Op efficiënte wijze wordt jouw app ontwikkeld, getest en live gezet. Een app die naadloos aansluit bij jouw business en die de verwachtingen van jou en de eindgebruiker overtreft.

   Jouw business app ontwikkeld door de juiste partij

   Ben je toe aan een eerste kennismaking? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085- 00 47 357. Of laat hieronder je gegevens achter, dan nemen wij persoonlijk contact op met jou om persoonlijk kennis te maken.